Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری فارس: «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین که اخیرا بارها از مواضع آمریکا ضد ایران انتقاد کرده ، امروز شنبه در یک جلسه سوال و جواب توییتری به توضیح درباره مسائل مرتبط با برجام پرداخته است.

متن جلسه سوال و جواب توییتری اولیانوف به شرح ذیل است:

«برخی از مخاطبان (توییتر من) اصرار دارند که برجام "یک توافق بد" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها سوالات جالبی می‌پرسند و نباید این سوالات را نادیده گرفت. من تلاش می‌کنم که این سوالات را به شکل سوال و جواب پاسخ دهم. امیدوارم که توضیحات من مفید باشد.

سوال- ارزش برجام در چیست؟

جواب- برجام تنها و بزرگ‌ترین دستاورد دیپلماسی در خاورمیانه است. اروپایی‌ها به درستی این توافق را عنصری محوری در رژیم منع اشاعه اتمی می‌خوانند. مزیت اصلی آن، راستی آزمایی فراگیر در ایران است که اجازه می‌دهد تقریبا همه نگرانی‌های محتمل رفع شوند.

سوال- آیا توافق هسته‌ای جامع است؟ چرا این توافق سیاست ایران در منطقه و دیگر موضوعات مورد دغدغه آمریکا و بسیاری دیگر از کشورها را پوشش نمی‌دهد؟

جواب- این توافق مختص موضوع هسته‌ای است و دستیابی به آن ۱۰ سال زمان برد. هدف آن بود که نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای ایران رفع شود. مطرح دیگر موضوعات جنجالی (به توافق برجام) و تلاش برای اینکه با یک تیر چند نشان زده شود، حصول به توافق را به یک ماموریت غیرممکن تبدیل می‌کرد.

سوال- وقتی توافق هسته‌ای (برجام) منقضی شود، چه اتفاقی می‌افتد؟

جواب- با ایران (بعد از انقضای برجام) شبیه به تک تک دیگر اعضای ان‌پی‌تی( معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی) که سلاح اتمی ندارند، رفتار خواهد شد. قطعا به اجرای دائمی پروتکل الحاقی که به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همه ابزارها به منظور کنترل فراگیر را خواهد داد البته اگر کل مکانیسم راستی آزمایی به همراه برجام از بین نرود.

سوال- (وضعیت) برنامه موشکی ایران چطور؟

جواب- هیچ محدودیت قانونی روی موشک‌ها وجود ندارد و این موضوع شامل ایران هم می‌شود. روسیه پیشنهاد ایجاد رژیم جهانی عدم اشاعه را داد اما از آن حمایتی نشد. به نظر من، موضوع (موشکی) ایران را فقط می‌توان به طور سازنده‌ در چارچوب منطقه‌ای مورد بحث قرار داد. توافق هسته‌ای چارچوب مناسبی برای بحث در این باره نبود.

سوال- چرا به ایران اجازه داده شد که تحت برجام، غنی سازی اورانیوم داشته باشد؟

جواب- ایران عضو ان‌پی‌تی است و عضویت هر کشور در آن ضمن التزام تعهدات، با حقوقی همراه است. یکی از این حقوق، حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای از قبیل غنی سازی است. محروم کردن ایران از این حق بدون اینکه به رژیم عدم اشاعه آسیب وارد شود، ممکن نیست. ایران در برجام با برخی محدودیت‌های موقتی موافقت کرده است.

سوال- آیا لااقل نمی‌شود با بسط و تکمیل برجام به مشکلات امنیتی منطقه(غرب آسیا) پرداخته شود؟

جواب- توافق هسته‌ای میان ایران، چین، آلمان، فرانسه، روسیه، بریتانیا، آمریکا و با نقش آفرینی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ‌کننده مورد مذاکره قرار گرفت. مشکلات امنیتی منطقه به قالبی متفاوت و مشارکت کشورهای این منطقه نیاز دارد. به همین دلیل است که روسیه تشکیل یه کنفرانس منطقه‌ای درباره امنیت در خلیج (فارس) را پیشنهاد می‌کند».

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: مقام روس ایران و برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت

ارتش آلمان اعتراف کرد نقصی در ابزار ویدئوکنفرانسی که از آن استفاده می‌کند، هزاران جلسه را به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار داده است.

به گزارش ایسنا، Zeit Online گزارش داد که با استفاده از عبارات جستجوی ساده در سیستم Webex ارتش به جلسات بوندس‌ور آلمان (ارتش) دسترسی پیدا کرده است.

این روزنامه نوشت: «بیش از ۶۰۰۰ جلسه را می‌توان به صورت آنلاین یافت،» که برخی از آنها قرار بود طبقه‌بندی شوند.

ارتش گفت که این اشکال در عرض ۲۴ ساعت پس از اطلاع برطرف شد.

سخنگوی ارتش آلمان به خبرگزاری فرانسه گفت: شرکت در کنفرانس‌های ویدئویی بدون اطلاع شرکت‌کنندگان یا بدون مجوز امکان پذیر نبود. بنابراین هیچ محتوای محرمانه‌ای نمی‌تواند از کنفرانس‌ها درز پیدا کرده باشد.»

 پس از آن که روس‌ها در ماه مارس، صدای مقامات نیروی هوایی در مورد دادن موشک‌های دوربرد اوکراین را افشا کردند، این حادثه در حال حاضر توسط دادستان فدرال در حال بررسی است. وزیر دفاع آلمان با اشاره به مکالمات نظامی فاش شده هشدار داد که این همه «بازی پوتین» است.

 Zeit Online اعلام کرد که اتاق‌های ملاقات مورد استفاده ۲۴۸ هزار سرباز آلمانی را شناسایی کرده است. این نقض امنیتی در نسخه Webex خود بوندس‌ور رخ داده است که از نسخه عمومی ایمن‌تر است. خبرنگاران توانستند اتاق جلسه آنلاین اینگو گرهارتز، رئیس نیروی هوایی را که نامش در جریان نقض قبلی مطرح شده بود، پیدا کنند. زیت آنلاین گفت که ارتش تنها پس از آن که برای اظهار نظر به آنها مراجعه شد، از نقص‌های امنیتی آگاه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • یک مقام ارشد اطلاعات ارتش تل آویو: نتانیاهو اسیر مواضع افراطی بن گویر و اسموتریچ است
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی